top of page
DJI_0087.JPG

Medlemskab i BDS.
 

IPSC og Steel Challenge er dynamiske discipliner som er underlagt en vis form for sikkerhedsgodkendelse fra justitsministeriet, alle skytter som ønsker at skyde dynamiske discipliner i Danmark skal erhverve sin en A eller B licens gennem Dansk Sportsskytte Forbund, disse licenser er en godkendelse af at skytten er på et plan, hvor man godt kan bevæge sig med skarpladt våben med en sikkerhedsmæssig korrekt forståelse for baner og mål. Kurserne tilbydes flere gange om året og man kan læse meget mere om disse på https://dsf.dk/for-skytter/  

Nye medlemmer optages kun i begrænset omfang.

Hos BDS optages medlemmerne udelukket på baggrund af deres erfaringer med pistol skydning, de dynamiske discipliner sætter, som nævnt, store krav til den enkelte skyttes våbenbetjening og håndtering, og ikke mindst forståelsen for sikkerheden på en skydebane. Derfor er det altså ikke hos BDS man skal starte med at skyde pistol. Vi har begrænset skydetid på banerne, og vi skyder ikke den traditionelle skive skydning hos os, derfor stiller vi også større krav til eventuelle kommende medlemmer.  

Medlemskab i BDS kommer i 2 udgaver.


Årsmedlem : koster 850 kr. om året (efter 1. juni falder kontingentet med 100 kr. pr. måned)
Månedsmedlem : koster 85 kr. om måneden og skal være indbetalt den første træningsdag i hver måned.

Årsmedlemmer skal have indbetalt inden d. 31/3 hvert år. jf. vedtægterne. Alle skytter med våben tilknyttet foreningen eller indehaver af en SKV 1-2 SKAL være årsmedlemmer for at kunne opretholde deres SKV status i foreningen. Skytter uden SKV 1-2 kan evt. vælge blot at være månedsmedlem.

Beløbet kan indbetale
s på mobilepay 434545 mærk din overførelse med "kontingent" hvis du ønsker at lave en bankoverførelse skal dette aftales med kassereren, hvis du har måneds medlemskab skal beløbet være indbetalt den første træningsdag i måneden. Læs evt. vores vedtægter omkring kontingent hvis du er i tvivl om noget.

Ingen nye medlemmer optages uden en forhåndsgodkendelse af politiet (en SKV6) eller uden fremmøde og individuel vurdering af bestyrelsen. Med et medlemskab hos BDS har vi en forventning om at du har erfaringer med dig og på et tidspunkt ønsker at erhverve dig en licens.

Ønsker du at hører mere om medlemskab i BDS kan du kontakte os på bornholmsdynamiskeskytter@gmail.com

Ønske om indmeldelse i Bornholms Dynamiske Skytter
bottom of page