PhotoRoom-20220511_151328_edited.jpg

Prøveskydning

 

 

Prøveskydning:

Er du ny skytte (Ikke tidligere medlem af en skytteforening) kan du komme og prøve vores mange spændende skydninger og discipliner. Det kræver blot en mail til enten formand eller kasserer (se kontakt eller bestyrelses siden i menu feltet) så aftaler vi nærmere omkring tidspunkt for prøveskydningen.

Hos os er de første 2. gange gratis, her kan du prøve om det er noget for dig. efter de 2 gange har vi en forventning om at du melder dig ind i vores forening og at du kan få en SKV6 godkendelse gennem politiet. Dette er lovkrav til alle skytter i dag og du kan udfylde den direkte på linket fra SKV hjemmesiden på linket herunder, foreningen hedder Bornholms Dynamiske Skytter og har nr.: 3028, husk at udfylde dette: : 
https://www.skv.dk/blanketter/skv-blanket-6 

Når du har udfyldt den, skal du blot udskrive og underskrive den, og tage den med til formanden som sender den ind til Politiets Administrative Center (PAC) 

Til alle prøveskydninger kan der lånes en af klubbens pistoler, og udgiften til ammunition afholder du selv. Maks 25 skud pr. prøveskydning, 25 skud koster 50 kr. for ikke medlemmer, vi afsætter 60 min til dig og din prøveskydning hvor vi vil guide dig igennem og besvare de spørgsmål du nu måtte have til skydning eller os som forening.


Prøve skydninger er altid med en kort instruktion inden skydningen, men vi går ikke i detaljer og lærer dig hvordan du skal optimere din skydninger før du er medlem af foreningen, først der vil du kunne lære at mestre pistolskydning til fulde. Husk billede ID da dette er et krav i lovgivningen at vi registrere alle skytter der prøve at skyde hos os.

 

PRØVESKYDNING SKAL AFTALES PÅ FORHÅND.


Medlemmerne af foreningen mister deres skydetid når vi har prøve skydninger derfor skal der selvfølgelig tages hensyn til dem. 

BDS LOGO.png