top of page
PhotoRoom-20220511_151328_edited_edited_

Prøveskydning

 

 

Prøveskydning:

Er du ny skytte (Ikke tidligere medlem af en skytteforening) kan du komme og prøve pistol skydninger og hører mere om de discipliner som vi dyrker hos BDS.
Det kræver blot en mail til en fra bestyrelsen
se kontakt kontakt oplysninger på bestyrelsen her


Når du tager kontakt til en af vores instruktører planlægger vi, sammen med dig en dag og et tidspunkt hvor det passer dig at komme til en prøveskydning.

Hos os koster en prøveskydning 100 kr.
Vi kan maksimalt tilbyder en prøveskydning til samme person 2 gange.
Efter de 2 gange har vi en forventning om at du melder dig ind i vores forening
se typer af medlemsskab her
Ligeledes skal du kunne opnå en SKV6 godkendelse gennem politiet. Det kan de fleste opnå uden problemer. Det er en vandelsgodkendelse af dig som person, hvor politiet bekræfter at du ikke er straffet for alvorlig kriminalitet, eller er tilknyttet rocker/bandemiljøer osv. 

Den kan søges allerede ved første prøveskydning.

 

En SKV6 er et lovkrav til alle skytter i dag og du kan udfylde den direkte på linket fra SKV hjemmesiden på linket herunder.
Foreningen hedder Bornholms Dynamiske Skytter og har nr.: 3028.
https://www.skv.dk/blanketter/skv-blanket-6 

Når du har udfyldt den, skal du blot sende den direkte via borger.dk til Politiets Administrative Centers, våbenafdeling. Du kan også udskrive og underskrive den, og tage den med til formanden som så sender den ind til Politiets Administrative Center (PAC) 

Til alle prøveskydninger lånes en af klubbens pistoler, og udgiften til ammunition er inkluderet i de 100 kr. Der er et max på 25 skud pr. prøveskydning, vi afsætter en instruktør og 60-90 minutter til dig og din prøveskydning hvor vi vil guide dig igennem forløbet og besvare de spørgsmål du nu måtte have til skydning eller til os som forening.


Prøve skydninger er altid med en kort instruktion inden skydningen, men vi går ikke i detaljer og lærer dig hvordan du skal optimere din skydninger før du er medlem af foreningen, først der vil du kunne lære at mestre pistolskydning til fulde.

Husk billede ID da dette er et krav i lovgivningen at vi registrere alle skytter der prøve at skyde hos os.

 

PRØVESKYDNING SKAL AFTALES MED BESTYRELSEN PÅ FORHÅND.

BDS LOGO.png
20230128_104242.jpg
20230128_120555.jpg
20230128_120002.jpg
20230128_134754.jpg
bottom of page