top of page
PhotoRoom-20220511_151328_edited.jpg

Indmeldelse i  Bornholms Dynamiske Skytter

Jeg ønsker at melde mig ind i BDS hvad skal jeg gøre?
Anderledes skydning, det er det det handler om.
Støtter du op om den del af skydesporten på Bornholm og kan du se dig selv i fællesskabet af andre skytter og er du indstillet på at give en hånd med et par dage om året, så er du mere end velkommen.


Medlemskabet koster i 2022 750 kr. og vil koste 1000 kr. i 2023 (det fastsættes på den stiftende generalforsamling) Det giver dig mulighed for at deltage i foreningens mange træninger, skydninger og events hele året. Medlemskabet betales hvert år efter de gældende bestemmelser der bliver vedtaget på BDS generalforsamling.
 
Ved indmeldelse bekræfter jeg samtidigt at jeg kan godkendes til (minimum) SKV6 og lovligt og ansvarligt at transporterer mit eget våben og ammunition eller låne en pistol fra en anden skytteforening (SKV2-3) som jeg er medlem af. BDS kan ikke opbevare medlemmernes våben.

Jeg vedhæfter mig samtidigt at BDS Bestyrelsen gerne må kontakte mig ift. færdiggørelsen af min indmeldelse. Da det kræver person følsomme oplysninger. og bank oplysninger som er private og ikke skal ligge i en formular efter vores mening. 

Vedindsendelse af formularen vedkender jeg mig ligeledes B.D.S og foreningens vedtægter.

MELD DIG IND NU!
arrow&v

Tak! Vi kontakter dig.

bottom of page