top of page
DJI_0006.JPG

Arrangementer

Alle arrangementer skal aftales med bestyrelsen før fremmøde.

Det skal det af sikkerhedsmæssige årsager, banes brug og af hensyn til de restende skytter og foreninger der benytter sig af Bornholms Skyttecenter i forvejen.

Arrangementer:

Vi sammensætter et program efter jeres evner og erfaringer, der vil som minimum være en instruktør til at guide jer igennem jeres program. Prisen vil være 125 kr. pr. deltager plus 15 kr. pr. deltager i baneleje til Skydebaneforeningen Bornholm, med mindre man er medlem af en af øens skytteforeninger. Der ud over, koster det 500 kr. for en instruktør og materialer. Prisen er Inkl. den ammunition som programmet nu indeholder, ønskes der flere skydninger end programmet kan dette tilkøbes. Et arrangement vil typisk vare mellem 60-120 min alt efter deltager og program. Alt dette aftales inden vi sender tilbuddet til jer, hvor program og pris vil fremgå.

Polterabend og andre festlige arrangementer :

Vi sammensætter ligeledes et program til jer efter jeres evner og erfaringer, der vil som minimum være 2 instruktører uanset antal af tilmeldte, til at guide jer igennem jeres program. Prisen vil være 125 kr. pr. deltager plus 15 kr. pr. deltager i baneleje til Skydebaneforeningen Bornholm, med mindre man er medlem af en af øens skytteforeninger. Der ud over koster det 1000 kr. for 2 x instruktører og materialer. Prisen er inklusiv den ammunition som programmet nu indeholder, ønskes der flere skydninger end programmet kan dette tilkøbes. Et arrangement vil typisk vare mellem 60-120 min alt efter deltager og program. Alt dette aftales inden vi sender tilbuddet til jer, hvor program og pris vil fremgå. INGEN ALKOHOL INDEN ELLER UNDER SKYDNINGEN!!! Er en deltager påvirket af alkohol eller andet ved fremmøde, vil deltageren blive bortvist øjeblikkeligt og betalingen refunderes ikke for den påvirkede deltager. 

BDS LOGO.png
bottom of page